fbpx
 

Партия МИР подкрепя президента Румен Радев за втори мандат

февруари 1, 2021

Във връзка със заявеното от президента Румен Радев намерение да се кандидатира за втори президентски мандат ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) изказва пълната си подкрепа за българския президент да оглави изключително важната за българската държава позиция, която ще му даде възможност да продължи своята принципна и решителна битка за благополучието на българския народ и просперитета на държавата. Това се казва в позиция на партията, разпространена до медиите.

За изминалите четири години президентът Радев се утвърди като непоколебим борец срещу беззаконието, арогантната противонародна политика на правителството и в битката му с мафията и корупцията.

От партията припомнят, че президентът Румен Радев е заявил безусловната си подкрепа за Националната кауза за провеждане на честни избори в България, която кауза отстояват и от ПП МИР.

С високия си морал президентската институция се доказа като единствения стожер на българското общество, отстояващ в продължение на целия си мандат върховенството на правото и закона, като радетел на българската държавност.

Със своята принципност президентът Радев беше единствената бариера срещу беззаконието и лобизма, които управляващите налагат в цялата страна, а сваленото доверие от правителството е доказателство за решимостта на президента Радев му с корупцията, разпадането на държавността и настъплението срещу гражданските свободи в България.

Партия МИР се присъединява към милионите български граждани, които ежедневно демонстрират пълното си доверие и подкрепа към президента Радев и застава плътно зад него в битката му с мутрите, мафията и олигархията. Това се казва още в позицията на ПП МИР.

 

 

 

 

mir mir