fbpx
 

30 годишен строителен предприемач оглави структурата на ПП МИР в Ракитово

януари 27, 2021

30 годишния строителен предприемач Емил Кейбашиев стана председател на общинската организация на ПП МИР в община Ракитово, област Пазарджик. Това стана на провелата се снощи общинска конференция на ПП МИР в Ракитово.

„Присъединих се към партия МИР, защото виждам в нея алтернативата на политическото статукво в България. В МИР много добре са съчетани морала, инициативността, родолюбието, младостта, мъдростта, опита и експертността, което е гаранция за успех и промяната в България“, каза председателят на ПП МИР в Ракитово Емил Кейбашиев.

Той подчерта, че силно впечатление му е направило факта, че партия МИР е единствената партия в България, която е приела и спазва свои Етични правила и норми.

„Животинската страст към власт и пари води до пълна деградация на обществото и държавата, до емигрирането  на младите българи, до криминални престъпления, до задушаващите ни  двойни стандарти, до повсеместни спекулации и бедност. За да има свобода и справедливост за всички, то всеки един гражданин трябва да избере мястото си в глобалната битка за умовете и душите на хората  – на страната на доброто, или на страната на неправдата. Аз избрах да стана на страната на доброто и за това се присъединих към партия МИР и приех да бъда избран за председател на организацията в община Ракитово“, каза още Емил Кейбашиев.

Той беше категоричен, че ще бъде непримирим към несправедливостта и неотклонно ще се стреми  към  добри дела, към безусловно спазване на приетите от ПП МИР Етични правила и норми, и ще работи неуморно за възхода на Родината и за чувствително по-добър живот за хората в българските градове и села.

 

mir mir