fbpx
 

Димитър Методиев беше избран за председател на ПП МИР в Пазарджик

януари 27, 2021

Днес се проведе общинска конференция на ПП МИР в Пазарджик. За председател на общинската организация на ПП МИР в Пазарджик беше избран Димитър Методиев. Той е финансист и бивш изпълнителен директор на „Напоителни системи“ с дългогодишен управленски опит и експерт във водния сектор.

За член на общинското ръководство на ПП МИР в Пазарджик беше избран о.з. полковник Христо Христосков, който е бивш началник на военно окръжие Пазарджик.

„ПП МИР предложи всички управленски позиции в държавата се осъществява само по строго определени правила, които задължават партиите, спечелили парламентарни и местни избори да издигат единствено кандидати, преминали през конкурси, провеждани  от специалисти в дадената област, организационно членуващи в напълно автономни браншови структури към съответните политически партии. Нещо повече, партия МИР предложи Система за стандарти за качеството на мениджмънта в държавното управление – GIMS 100  (Government Institutes Management Standards)  по аналогия на системата ISO 9000 да бъде приета със закон“, каза председателят на ПП МИР в Пазарджик и член на Националния съвет на партията Димитър Методиев.

Той подчерта, че една от основните цели на ПП МИР е коренно различен подход при подбора на управленските кадри в страната.

„Друга основна цел на партия МИР е да се изгради и поддържа качествена ВиК инфраструктура. Водните артерии са значително по-важни от пътните, тъй като ако не са изградени и не функционират ефективно при бедствия могат да нанесат огромни щети в това число да унищожат цялата наземна инфраструктура. За това е важно подземната инфраструктура да бъде приоритетно изградена“, каза още Димитър Методиев.

Той подчерта, че изграждането на структурите на ПП МИР в област Пазарджик върви много интензивно и интереса към партията е изключително засилен, тъй като тя се възприема като различната партия.

 

 

 

mir mir