fbpx
 

Учредиха структура на ПП МИР във Велинград

януари 25, 2021

Днес във Велинград се проведе Общинска конференция на ПП МИР на която за председател на партията в община Велинград беше избран Крум Байраков. Той подчерта, че партия МИР за кратък период от време се е очертала като реална алтернатива на политическото статукво в България.

„ПП МИР чрез своите дела връща надеждата и доверието на българите, че може да има промяна в страната. Фактът, че към партията се присъединяват много млади хора освен, че ме радва, но и още повече ме мотивира да дам всичко от себе си и да работя за налагането на нов морал в обществено-политическия живот на страната“, каза избрания за председател на ПП МИР във Велинград Крум Байраков.

Той допълни, че в момента приоритетите в дейността на структурата на ПП МИР във Велинград ще бъде подготовката на партията за предстоящите парламентарни избори на 4-ти април. „Успоредно с това ще бъде създаден регистър на проблемите в община Велинград и партия МИР ще даде решение на всеки един от проблемите. Всеки проблем трябва да се решава чрез диалог и в полза на обществото. За това с личния си морал и постъпки ние, членовете на МИР ще бъдем реален пример за успеха на нашата кауза – силна и преуспяваща Родина и българска нация“, каза още Крум Байраков.

Той подчерта, че в програмата на ПП МИР една от приоритетните сфери е развитието на туризма, а една от целите на общинската организация във Велинград ще бъде да се оползотворят максимално природните дадености и огромния потенциал за развитие на целогодишен туризъм на територията на цялата община.

mir mir