fbpx
 

Да сложим заедно край на прехода в България! | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

ноември 10, 2020

Днес се навършват 31 години от началото на така наречените демократични промени в България, а едва ли има български гражданин, който да е доволен от начина, по който се проведе преходът.

През тези 31 години държавата беше тотално разграбена, моралът и ценностната система рухнаха напълно, а на преден план излязоха посредствеността, некадърността и омразата.

През тези 31 години ни управляваха различни политически партии и различни политици, зад които стояха едни и същи кукловоди.

Днес същите тези политически лица, шоумени, тв водещи, които имаха активна роля в разграбването на страната, които преминаха през Народното събрание, Министерски съвет, министерства, агенции, дори Омбудсман, днес се заявяват за алтернатива на мутрите, мафията и олигарсите.

Те не са алтернатива, защото призива на българския народ „мутри вън“ важи и за тях самите. Българите не искат за пореден път едни мутри да бъдат заменени от други мутри, те искат промяна, а не подмяна.

През тези 31 години бяха съсипани две поколения българи – това на нашите баби и дядовци, които построиха съвременна България, но не успяха достойно да си изживеят старините и това на нашите майки и бащи, които най-хубави години бяха проиграни.

През тези 31 години умишлено така наречените политици разделяха българските граждани на сини и червени, на по-добри и по-лоши, на русофили и русофоби. Същите тези политици през цялото това време чертаеха разделителни линии между българските граждани на принципа „разделяй и владей“.

Стигна се дори до там едно Отровно трио да отрови напълно справедливия граждански протест срещу властта само и само да постигнат своите лични политически, финансови и икономически цели или може би да оправдаят огромните финансови средства, които един олигарх зад граница им даде.

Разделението на българите и поредното отравяне на гражданския протест обслужва само и единствено Бойко Борисов и ГЕРБ в последните десет година, както и мафията и олигархията през последните 31 години.

За огромно съжаление действията на мутрите във властта, Отровното трио, и всички политически мутри на прехода доказва, че преходът в България все още не е свършил, а кукловодите се готвят да заменят едните мутри с други мутри …

Въпреки кукловодите и техните отровни изпълнители надежда за промяна има! Тя ще дойде, когато всички морални, честни, инициативни и родолюбиви българи се обединим. Промяната ще дойде, тогава когато повярваме на своето сърце и душа, които искат промяна, свобода и справедливост!

Наш дълг е да го направим, не само защото го дължим на нашите баби, дядовци, майки и бащи, но най-вече заради бъдещето на нашите деца и в името на България!

Нека този път да сложим заедно край на прехода в България!

Симеон Славчев, председател на ПП МИР

mir mir