fbpx
 

Симеон Славчев: Подпишете петицията и станете съпричастни, солидарни и част от националните антиправителствени протестите | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

септември 26, 2020

Уважаеми българи,

Уважаеми представители на политически, граждански и неправителствени организации,

Уважаеми представители на българските свободни и независими медии,

Скъпи сънародници,

обръщам се към Вас с молба да подкрепите петицията на сайта на Белия дом, която цели:

  • президентът на САЩ Доналд Тръмп да обърне внимание и да оцени несъразмерната намеса във вътрешните работи на Република България от страна на Атлантическия съвет на САЩ и „Отворено общество“ на Сорос;
  • президентът на САЩ да обърне внимание и да подкрепи справедливите протести в България с искания за оставката на правителството на Бойко Борисов, оставката на главния прокурор Иван Гешев и провеждането на честни избори чрез машинно гласуване.

Обръщам се към всички Вас с молба да отделете 2 минути и подпишете петицията, като е необходимо:

  1. Да влезете в сайта: https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-people-ask-us-president-support-protests-people-bulgaria-against-bulgarian-government
  2. Да въведете Вашите имена.
  3. Да напишете Вашия имейл.
  4. Да потвърдите Вашия подпис чрез отваряне на линк, който ще получите на Вашия имейл.

Подпишете петицията и така ще докажете, че сте съпричастни, солидарни и подкрепяте националните антиправителствени протестите. С Вашия подпис в петицията лично ще допринесете за промяната в България и края на некомпетентна и нехуманна политика на министър-председателя на България Бойко Борисов и главния прокурор на страната Иван Гешев. С Вашия подпис в петицията ще допринесете за края на корупцията, погазването на законите, манипулирането и фалшифицирането на изборите в България.

„Според нас, щом една форма на управление се окаже пагубна за поставената цел, Народът има правота да я видоизмени и да учреди ново управление“!

Ако в срок до 14 октомври петицията събере 100 хиляди подписа, то тя задължително ще бъде разгледана и ще предизвика сериозен външен поглед към справедливите протести в България и техните искания.

Затова се обръщам с молба към всички Вас да подкрепете и да подпишете петицията в името на възраждането на Родината, в името на бъдещето на нашите деца и внуци!

Нека да докажем, че българите сме обединени около националната кауза – да изхвърлим мутрите и мафията от властта!

С уважение,

Симеон Славчев, председател на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)

mir mir