fbpx
 

Симеон Славчев: Да свалим мутрите от власт и да си върнем България!

август 31, 2020
Лидерът на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев призова всички българи и родолюбци да излязат на 2-ри септември пред сградата на Народното събрание и да направят жива верига, с която да не позволят на депутатите на ГЕРБ, така наречените патриоти и аптечните бензинджии да взимат каквото и да било решения повече за съдбата на България и българския народ.
Симеон Славчев призовава също така българите да внимават, защото политическите мутри на прехода, облечени в панталони и поли, подготвят поредната подмяна, въпреки че всички българи искат и се борят за промяна.
Ето и пълния текст на обръщението на председателя на ПП МИР Симеон Славчев към българския народ:
Скъпи, съграждани, българи и родолюбци,
днес България е изправена пред съдбоновния и исторически избор – или мутрите да продължават да завладяват всички държавни институции или българите да се обединим и да си върнем България.
Именно за това призовавам всички български граждани и родолюбци да се обединим и да въстанем срещу мутренския модел на управление в България!
Призовавам всички родолюбиви български да излезем на 2-ри септември в 8 часа пред сградата на Народното събрание (триъгълника на властта) и да свалим веднъж завинаги мутрите от власт!
Нека заедно да направим жива верига около Парламента и да не позволим на депутатите на ГЕРБ, така наречените патриоти и аптечните бензинджии да взимат каквото и да било решения повече за съдбата на България и българския народ!
Призовавам също така българите да внимават, защото политическите мутри на прехода, облечени в панталони и поли, подготвят поредната подмяна, а всички ние искаме и се борим за промяна.
Бог да пази и благослови България!

mir mir