fbpx
 

Обръщение на председателя на ПП МИР Симеон Славчев към българския народ за Възкресение Христово | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

април 18, 2020
Скъпи сънародници,
Христовото Възкресение е символ на победата на доброто над злото.
То изпълва сърцата ни с любов и радост и ни вдъхновява за добри дела.
Нека Възкресение Христово да утвърди в българското общество християнските и семейните ценности, общочовешките добродетели, нравствеността и морала.
Нека в този труден за България и всички нас момент, когато се борим с пандемията и последствията от нея, Спасителят Исус Христос да вдъхне в нашите души и сърца смирение, доброта, вяра, надежда и любов!
Нека Възкръсналият Христос да влезе във всяко българско семейство, във всяко сърце и да се разпали светлината на живота!
Нека всеки един от нас да се помоли за здраве, мир, любов, братство, взаимно разбирателство и бързо избавление от пандемията!
В навечерието на един от най-светлите християнски и семейни празници пожелавам на вас и вашите семейства, близки и приятели и на целия български народ здраве, щастие и благополучие!
Нека да бъдем единни и сплотени като нация, защото само така ще можем заедно да преодолеем всяка трудност и да постигнем всяка наша цел!
Нека Божията благодат да бъде с всички нас и целия български народ!
Бог да пази и да благослови България!
Симеон Славчев,
председател на ПП МИР