fbpx
 

Обръщение на председателя на ПП МИР | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

март 15, 2020

Уважаеми съграждани,

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната Ви призовавам да не изпадате в паника и да не се подавате на масовата психоза, която управляващите умишлено насаждат в обществото. В този труден за България и българите момент е изключително важно първо да не действаме под въздействието на паника, стрес и психоза, второ да спазваме лична дисциплина и инструкциите на компетентните и оторизираните органи и не на последно място да бъдем солидарни и отговорни не само към близките си, но и към цялото българско общество.

Българската история е доказала, че когато българският народ е бил единен винаги е успявал да постигне своите цели, да излезе от криза и да постигне дори своята свобода и независимост. Затова бих искал да призова всеки един от Вас да обединим усилия, да си помагаме и подкрепяме и да докажем, че можем да бъдем единни като нация, така както винаги в трудности са били нашите предци.

Убеден съм, че заедно ще се справим с поредното предизвикателство пред българския народ. Убеден също така, че това предизвикателство ще ни направи по-силни, по-задружни и по-добри. Изключително важно е още от сега да си подадем ръка и да вземем заедно мерки срещу предстоящата финансова, икономическа и социална криза, която ще последва след пандемията от COVID-19.

Във всяка лоша ситуация е добре да виждаме и добрите възможности и неща. Едно от най-добрите неща след пандемията ще бъде, че най-накрая българското правителство ще обърне внимание на родното производство, като силно се надявам, че ще бъдат предприети адекватни мерки за неговото стимулиране.

Скъпи съграждани, останете си вкъщи и използвайте пълноценно времето за четене на книги, да обърнете внимание на своето семейство, както и да се заредите с положителна енергия и емоции.

Бъдете здрави, пазете се и знайте, че и това ще отмине!

Бог да пази България и целия български народ!

Симеон Славчев,

Председател на ПП МИР