fbpx
 

ПП МИР отбеляза националния празник в София | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

март 3, 2020

Лидерът на Политическа партия МИР Симеон Славчев, заедно със зам.-председателите Владислав Милев и Георги Кардашев, членове на ръководството, членове и симпатизанти на партията, взеха участие в тържествата в София по случай националния празник на България 3 март.

Сутринта в храм-паметник „Свети Александър Невски”, Симеон Славчев присъства на Панихида и Молебен. След това, лидерът на партията, заедно със заместниците си, членове и симпатизанти присъстваха на церемония по издигане на Националното знаме пред паметника на Незнайния воин.

МИР-яните поднесоха венци и цветя на Паметника на българския опълченец, където се проведе Тържествено честване на Националния празник на България.

„Наш дълг е да изпълним завета на нашите предци и да бъдем единни като нация не само по време на националните празници, а през всичките дни от годината. Имаме нужда да възродим духа, идеала, морала и ценностите на нашите деди, без които Освобождението на България от турско робство нямаше да бъде възможно”, заяви Симеон Славчев по време на тържествата. „За мен изграждането на силна българска нация и държава трябва да бъде нашата национална кауза, но успехът и постигането на тази цел задължително минава през максимално съгласие и единение”, каза още той.