fbpx
 

Георги Кардашев, ПП МИР: На терена днес показахме, че с хъс ще се борим за най-доброто за българските граждани | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

февруари 23, 2020

Отборът на Политическа партия МИР се представи достойно в третия футболен турнир „Спортът сплотява“, който се проведе днес в София. В състава на тима се включиха членове на Националния съвет, на общинската организация на София и симпатизанти на партията. В състезанието, което се организира от ПП АБВ, взеха участие отбори на БСП, ДПС, Движение България на гражданите, ЕЛМА, „Движение 21” и др.

„На политическия терен с много от партиите, които са представени днес на турнира имаме много различия, но и много общи каузи, каквато е и каузата ни за незабавно въвеждане на машинното гласуване за всички видове избори в България. Чрез спорта, днес всички ние показваме, че стоим зад целите и инициативите си и ще вложим целият си хъс за постигане на най-добрия резултат за българските граждани“, каза Георги Кардашев зам. председател на ПП МИР от мястото на събитието. Той заяви, че ПП МИР, като най-младата партия в България, предстои да реализира сходни спортни инициативи за млади хора, които ще бъдат посветени на важни за страната ни граждански и политически каузи.