fbpx
 

ПП МИР се включва в шествието за 147-та годишнина от обесването на Васил Левски | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

февруари 17, 2020

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев, заедно с представители на ръководството на партията, съмишленици и симпатизанти ще вземат участие в шествието за 147-та годишнина от обесването на Апостола на Свободата. То ще се проведе на 19 февруари, сряда, от 16:30 до 18:00 часа. Събитието е под патронажа на президента на България Румен Радев, като се очаква той да води и самото шествие.

Колоната ще тръгне от президентството и ще извърви „пътя на безсмъртието“ – от килията до бесилото, посочиха организаторите от Общобългарския комитет „Васил Левски“.

Идеологията и ценностите на партия МИР е свързана с любовта и уважението към Родината и следването на примера на националните ни герои.

„За нас е чест да отбележим годишнината от гибелта на най-великия българин”, заяви председателят на партията Симеон Славчев и призова всички столичани и гости на града да се присъединят към събитието.