fbpx
 

ПП МИР призова всички българи да подкрепят протеста за оставката на правителството | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

февруари 6, 2020

Политическа партия МИР официално ще подкрепи протеста за оставката на правителството в петък, от 12:00 ч., пред Народното събрание.

В събитието ще се включи председателят на партията Симеон Славчев, членове на националното ръководство и симпатизанти на най-младата партия.

Протестът е общонационален и се организира от партия „Възраждане” заради намерението на управляващите да въведат еврото и да присъединят страната ни към търговското споразумение  СЕТА.

Организаторите са категорични, че българските граждани трябва да имат право на глас при приемането на такива съдбоносни решения и трябва да могат да изразят мнението си чрез референдум.

От 1-ви февруари ПП МИР организира безсрочен граждански протест и палатков лагер пред сградата на Министерски съвет с искане за незабавното въвеждане на машинното гласуване, което ще гарантира честността на вота на българските граждани.

„Случващото се в България през последните 30 години доказа, че така нареченият политически елит няма морал, чест, елементарно чувство за справедливост, желание и политическа воля да се решават проблемите на българските граждани и България да бъде нормална европейска и развиваща се държава. За това най-важното нещо сега е българските граждани да бъдем единни и всички заедно да се противопоставим на олигархията в лицето на цялата политическа класа, която 30 години съсипва нашето и на деца ни бъдеще”, каза председателят на ПП МИР Симеон Славчев и призова всички членове, симпатизанти, съмишленици на партията, както и всички български граждани да подкрепят протеста за оставка на правителството.