fbpx
 

Стоян Василев от ПП МИР поема комисията по туризъм в Приморско | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

декември 5, 2019

Кандидатът на ПП МИР за кмет на община Приморско и настоящ общински съветник Стоян Василев е единствения председател на постоянна комисия в местния парламент, който не е от управляващите ГЕРБ.

Василев, който стигна до балотаж срещу Димитър Германов, получи председателското място в комисията по туризъм, търговия и рекламна дейност.

От екипа на Стоян Василев информираха, че ще имат за цел да информират обществеността на Приморско  както за предстоящи сесии и техния дневен ред, така и за техни питания и получени отговори.

Чрез профила си в социалните медии Василев помоли гражданите на общината да се обръщат към него и колегите му от ПП МИР с предложения и въпроси, на които да изискват отговор.

С инициативата си Василев цели прозрачност при вземането на решенията от общинския съвет в Приморско, тъй като в момента витае усещането „за непрозрачност и предварително договорени решения, които не могат да бъдат коментирани, дискутирани, отхвърляни или поставени на широко обсъждане”.

„Надявам се ,че ще затвърдим нашето мото : Заедно можем повече!” пише още в страницата си новия председател на Постоянната комисия по туризъм на община Приморско.