fbpx
 

ПП МИР: Само обединени ще спрем системата, която ни убива! | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

ноември 27, 2019

ПП МИР призовава всички български граждани да се присъединят и да подкрепят протеста на майките на деца с увреждания от организацията “Системата ни убива”

Днес от 18:30 часа ще се проведе второто протестно автошествие от серията протести за оттеглянето на Валери Симеонов от поста заместник председател на Народното събрание.

ПП МИР не само категорично застава и подкрепя протеста на майките на деца с увреждания, но и заявява, че както цялото ръководство, така и членовете и симпатизантите на партията, ще се включат и участват във всички следващи протести и шествия.

Изразяваме, за пореден път, своята принципна позиция срещу арогантното и нагло поведение на Валери Симеонов, който преди една година обиди майките на деца с увреждания, които напълно справедливо протестираха и искаха техните деца да живеят нормално и достойно в родината си.

За ПП МИР Валери Симеонов пристъпи всякакви морални и дори чисто човешки норми на поведение и не само, че незабавно трябва да подаде оставка от поста заместник председател на Народното събрание, но и да се оттегли от политиката като цяло. Според ПП МИР няма как българите да вървим напред, да се развиваме и да бъдем единни, при наличието на политици като Валери Симеонов, които силно разделят и деморализират българското общество.

За ПП МИР изборът на Валери Симеонов е пълна подигравка не само с майките на деца с увреждания, но и с целия български народ.

За това призоваваме всички българи да подкрепят протеста на майките на деца с увреждания от организацията “Системата ни убива” и тяхното справедливо искане за оставка на Валери Симеонов.

Тази вечер от 18:00 до 18:30 часа всички протестиращи се събираме с автомобилите си пред Народно събрание, а около 19:00 часа автошествието ще тръгне по предварително обявен маршрут.