fbpx
 

И ПП МИР поиска оставката на Валери Симеонов | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

ноември 25, 2019

ПП МИР подкрепя протеста на майките на деца с увреждания от организацията „Системата ни убива“ и искането им за оставка на Валери Симеонов от поста заместник председател на Народното събрание.
В позиция изпратена до медиите от партията заявяват, че изборът на Валери Симеонов е пълна подигравка не само с майките на деца с увреждания, които той обиди и заради което само преди една година, под силен обществен натиск, беше принуден да си подаде оставка като вицепремиер, но и с цели български народ.
„ПП МИР категорично застава в подкрепа на исканията за оставка на Валери Симеонов и планираният протест на майките на деца с увреждания, които излизат на автошествие тази вечер в София.
„Колко още подигравки и надменност ще понесем от управляващите преди да разберем, че от нас зависи да спрем тази наглост и високомерие?!
Призоваваме за незабавното оттегляне на Валери Симеонов от поста заместник председател на Парламента или оставка на правителството и разпускане на Народното събрание!” категорични са от МИР.
Автошествието ще премине през „Орлов мост”, а автомобилите ще обикалят и кръговото кръстовище на 4-ти километър.