fbpx
 

Георги Пинелов, ПП МИР: За по-малко от три седмици, новото управление на община Созопол пребори три сериозни проблема | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

ноември 24, 2019

Председателят на общинския съвет в Созопол Георги Пинелов, избран от ПП МИР, опроверга всички слухове, че министерски крак няма да стъпи в общината, след загубата на ГЕРБ на изборите за местна власт.

Във връзка с недоволството на созополчани срещу изградената дига от пясък на централния плаж, министър Николина Ангелкова пристигна на място в Созопол и заедно с новото управление на общината за решаването на казуса.

„Созополчани, гордея се с Вас! Доказахме на цяла България, че обединени в името на общото благо и интересите на община Созопол, можем да постигнем много! За по-малко от три седмици, с общи усилия, успяхме да преборим три сериозни проблема – депото в с. Атия; проекта за реконструкция на рибарското пристанище в Созопол, а днес и т.нар. „китайска стена“. Редно е да благодарим и на министър Николина Ангелкова за съдействието и експедитивната й реакция по решаването на нашия казус. Днешното й посещение опроверга неспирните спекулации, че „министерски крак“ няма да стъпи в Созопол и Общината, като цяло, в следващите 4 години! Само обединени сме силни и непобедими. Созопол вече диша, Созопол е СВОБОДЕН!“ заяви Георги Пинелов от ПП МИР и допълни, че само обединени ще са непобедими.