fbpx
 

ПП МИР със своя структура в община Мирково | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

ноември 22, 2019

В Деня на християнското семейство редиците на партията се разшириха с още една

 В деня, в който Православната църква чества големия празник Въведение Богородично и почитаме християнското семейство ПП МИР разшири структурите си с още една.

В община Мирково, където на Местните избори ПП МИР е втора  политическа сила, председателят на МИР Симеон Славчев, придружен от зам. председателя Владислав Милев, и членовете на ръководството Димитър Илиев и Стамен Македонски учредиха новото звено на партията.

За председател на общинската структура в Мирково единодушно, в присъствието на повече от 20 човека симпатизанти и съмишленици, бе избран Цветан Македонски, който водеше общинската листа на МИР в изборите.

Секретар на структурата ще бъде Лиляна Павлова Шумчева.

Председателят на партията Симеон Славчев поздрави присъстващите и подчерта, че на следващите избори МИР-Мирково ще бъдат не втора, а първа политическа сила в общината.

След проведените  на 27 октомври избори за местна власт ПП МИР има трима свои представители в общинския съвет, като един от тях е и избрания за председател на структурата на партията Цветан Македонски.

Македноски е разпознаваемо лице в общината, дългогодишен директор в обогатителна фабрика „Елаците”, който бе номиниран и за председател на общинския съвет в Мирково, но си направи отвод.

Освен развитието на структурата на МИР в региона, присъстващите дискутираха и различни теми свързани с възможностите за подобряване на условията за живот в общината.