fbpx
 

Иван Гавалюгов от ПП МИР положи клетва като кмет на община Ботевград | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

ноември 12, 2019

С тържествена церемония в новооткритата зала „Ботевград” намираща се в сградата на общинската администрация, бе открита първата сесия на Общински съвет Ботевград за мандат 2019-2023.

Клетва положиха кметът на Община Ботевград Иван Гавалюгов, новоизбраните общински съветници и кметове на кметства.

„Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите от община Ботевград. Да работя за тяхното благоденствие. Заклех се!”

С тези думи пръв положи клетва избраният за втори мандат кмет Иван Гавалюгов от ПП МИР. Сред като получи от зам. областният управител на София област кметската огърлица Гавалюгов  благодари за огромното доверие, което жителите на община Ботевград му гласуваха за втори мандат.

„Пътят през следващите 4 години ще бъде също толкова дълъг и стръмен. Благодаря на всички колеги от партия МИР, които бяха плътно за мен. Ние бяхме един чудесен отбор и мисля, че затова спечелихме с такава убедителна разлика. Вярвам, че и през следващите 4 години отново ще работим с ентусиазъм, енергия и ще развиваме нашата прекрасна община. Пожелавам на Общински съвет Ботевград да работят в интерес на жителите на нашата община. Отново протягам ръка към всички политически партии и коалиции, които съставляват Общински съвет Ботевград. Вярвам, че интересите на община Ботевград са над партийните интереси” , каза в кметът Гавалюгов пред общинските съветници и жителите, които присъстваха на церемонията.

След като избраните общински съветници и кметове на кметства също положиха клетва бе отслужен Молебен за здраве и успехи новия местен парламент от Ловчанския митрополит Гавриил и Архийерейския наместник Отец Борис.

Източник: http://balkanec.bg/