fbpx
 

ПП МИР закри предизборната си кампания в Мирково | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

октомври 25, 2019

В концерт и среща-разговор с гражданите на Мирково кандидатите на ПП МИР за кмет на общината и за общински съветници закриха предизборната си кампания.

В читалището се събраха хора от всички възрасти, които подкрепиха кандидатите на МИР за изборите за местна власт в неделя.

Сред гостите на събитието бе и Александър Пеновски, член на Националния съвет на партията, и кандидат за общински съветник и кмет на район „Подуяне” в София.

От името на  ръководството на ПП МИР Пеновски поздрави присъстващите за смелостта да подкрепят една млада партия, каквато е МИР и за доверието, което гласуват на кандидата за кмет на община Мирково Александър Филипов.

„Филипов е роден и израстнал в Мирково и  повече от всеки познава проблемите на общината и заедно с подкрепата на ПП МИР има желанието и експертизата да се бори за тяхното разрешаване” каза Пеновски и посочи, че бъдещето на общините в България е именно в младите хора.

„Ние от ПП МИР сме си поставили за цел да задържим младите хора в България, като ще подкрепяме всеки, който има желанието и смелостта да се бори със статуквото, какъвто е Александър Филипов и екипът, който той е избрал, да се борят за бъдещето на Мирково” категоричен бе Пеновски и пожела успех на всички на предстоящите в неделя избори.

Към гражданите се обърна и самият Александър Филипов, който представи кандидатите на ПП МИР за общински съветници, сред които водачът на листата инж. Цветан Македонски, бивш директор в обогатителна фабрика „Елаците”, Илия Илиев, Павлина Текерлекова, Павел Шумчев, Донка Лисева, Добрина Шопова, НИколай Апостолов, Цветан Михов, Николай Додов и Павел Дешов.

Всички те, заедно с гражданите от Мирково се насладиха на изпълнението на шопски ансамбъл „Елин Пелин”, които превърнаха закриването на кампанията на ПП МИР в Мирково в своеобразен празник.

Партия МИР е с номер 50 в интегралната бюлетина.