fbpx
 

Уплашиха ли се кандидатите за районен кмет на „Подуяне” от дебат с Александър Пеновски? | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

октомври 24, 2019

Александър Пеновски, кандидат на ПП МИР за общински съветник и за кмет на район „Подуяне” в София организира дебат, на който участниците в изборите за местна власт да изложат вижданията си за управлението на града пред следващите четири години. Въпреки заявилите участие в дебата, в градинката през Общината в Подуяне не се появи нито един представител на конкурентните партии, които ще се състезават за вота на хората в неделя. Независимо, че кандидатите да управляват района не посмяха да се изправят пред гражданите, живущите в района имаха възможност да поговорят с кандидата на ПП МИР Пеновски и разказаха за проблемите, с които се сблъскват ежедневно. „Високомерието на управляващите и нежеланието им да се срещнат очи в очи с хората, единствено показват, че за тях проблемите на обикновения човек са само проблеми на самия човек и това не ги засяга” сподели Пеновски и заяви, че ако бъде избран в предстоящите избори за София ще промени моделът на управление в района. „За мен гласът на хората, техните проблеми и сигнали ще са водещи в работата ми. За да може един район, град или община да се развива и да се решават своевременно проблемите, които ние, обикновените хора, срещаме, те трябва да се разглеждат приоритетно и да се търсят решенията заедно с хората, а не да се „спускат” без да е чут гласа им” категоричен е Пеновски.

*Александър Пеновски е роден в гр. София и е израснал в кв. Стефан Караджа. Има професионален опит и стаж в публичната администрация и управление. Баща на две деца.