fbpx
 

Инж.Симеон Славчев: Кварталите на София имат нужда от изграждане на общински паркинги | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

октомври 23, 2019

 

Председателят на Политическа партия МИР и водач на листата за общински съветници в столицата инж.Симеон Славчев и кандидатът за общински съветник от партията Стамен Македонски се срещнаха с граждани в кв.”Дианабад” днес. Жителите на „Дианабад” се оплакаха най-вече от проблемите на района като паркирането и липсата на достатъчно детски и спортни площадки. „Наш приоритет е всеки квартал в София да има детска и спортна площадка и да бъдат изградени общински паркинги на няколко нива чрез публично-частно партньорство”, отбеляза инж.Симeон Славчев. Той беше категоричен, че от ПП МИР ще наблегнат на екологията в следващия мандат, и че улиците на София трябва да се мият всяка седмица, а не веднъж на 3 месеца.

На събитието инж.Славчев имаше възможност да разкаже приоритетите на ПП МИР за управлението в София, като отбеляза че основно за партията е не само посочването на проблемите, а даването на решения.