fbpx
 

ПП МИР подкрепя независимия кандидат за кмет на Шумен инж. Валентин Маламов | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

октомври 22, 2019

Политическа партия МИР подкрепя независимия кандидат за кмет на Шумен инж.  Валентин Маламов, като в негово лице вижда възможност за по-широко представителство на гражданското общество в управлението на града.

„Повечето от кандидатите за общински съветници в града, които ПП МИР подкрепя не са членове на политически партии, но много от идеите им са имплементирани в ценностите и нормите, на които се базира партията ни“ заяви инж. Симеон Славчев, председател на МИР и добави, че особен интерес е предизвикал в него визията на Маламов за управлението,  а от там и за развитието на Шумен.

Валентин Маламов и кандидатите за общински съветници, подкрепени от МИР за община Шумен залагат на следните приоритети за управлението на града:

  • Гражданското общество и управлението на общината;
  • Намаляване в значителна степен цената на водата;
  • Топлофициране на града;
  • Превръщането на района в истински културен и туристически център;

„Това е същината на работата по превръщането на града и общината в едно  привлекателно за живеене място“ категоричен е Славчев и пожела на кандидата за кмет на Шумен Маламов и общинските съветници подкрепени от МИР успех на изборите, за  да се управлява Шумен от знаещи, мислещи и можещи хора.