fbpx
 

Милена Вацова, ПП МИР: Трябва да се възползваме от природните дадености и културно-историческото наследство на София | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

октомври 22, 2019

“Моят приоритет е промяната в туризма. София има изключителни дадености, от които трябва да се възползваме„, заявява кандидатът за общински съветник от ПП МИР Милена Вацова. Тя добави, че развитието на туризма ще предостави много нови възможности за малкия и среден бизнес и ще привлече инвестиции. „С природните дадености и културно-историческото  наследство, което има столицата, можем  да развием туризма по един по-модерен начин, възползвайки се от перспективите, които дава Европейският пазар”, коментира още Вацова.

Политическа партия МИР е с номер 50 в интегралната бюлетина.

 

* Милена Георгиева Вацова е на 38 г., родена е в София, учила в Русия, Москва до 1991 г., след това в 125 СОУ в България, София.  През 1998 -2000 г. учи икономика в частно полувисше училище „Евростандарт“, специалност „Банково и застрахователно дело“. От 1998 до 2002 г. изучава политология, тема на дипломната работа – „Глобализацията и антиглобализацията – главното историческо противоречие на 21 век“. През 2003 г. се дипломира като магистър със специалност „Дипломация и международни отношения“ към НБУ. Има 15 годишен опит в туристическия бранш – управление на туристически агенции и хотели в цялата страна. Работи в областта на туризма.