fbpx
 

Арсен Назарян, ПП МИР: Развитието на спорта в София е мой основен приоритет | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

октомври 21, 2019

Арсен Назарян, брат на двукратния олимпийски шампион по борба Армен Назарян се включи в битката за общински съветници в София от ПП МИР.

„Моя лична кауза е развитието на спорта, изграждането на спортни зали равномерно в София, както и изграждането на спортни площадки за масов спорт във всички квартали на София“. Това заяви Арсен Назарян по време на среща с граждани в градинката на НДК в София.

Заедно с Арсен беше и легендата на българската борба брат му Армен Назарян, който също застана зад ПП МИР и нейните кандидати, като добави, че партия, която се грижи за развитието на българския спорт и мисли за бъдещето на децата и детско – юношеския спорт, заслужава подкрепа.

„Ще работим за подпомагане на спортните клубове за развитие на детско-юношеския спорт, за повишаване на мотивацията на деца и ученици с изявени дарби в областта на спорта, разширяване на обхвата на спортуващите деца и младежи в спортни клубове и най-важно изграждане на общинско спортно училище, по пример на Армения, където това вече е факт”, казаха двамата братя Арсен и Армен Назарян.

Политическа партия МИР е с номер 50 в интегралната бюлетина.