fbpx
 

Кандидатите за общински съветници от Политическа партия МИР се срещнаха с гражданите на София | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

октомври 18, 2019

Кандидатите за общински съветници от Политическа партия МИР запознаха столичани и гости на града с приоритетите на партията и визията им за управлението на София.

„Срещата лице в лице с гражданите на София е сред основните приоритети на ПП МИР, както  и участието на всеки един от избирателите в управлението на общината. Създаването на структура като своеобразен граждански общински съвет, в който да участват както граждани, така и сдружения и фондации по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, е пътят към  пряко участие на активни граждани в обсъждането на всеки важен въпрос в управлението на столицата” заяви Георги Кардашев, втори в листата на МИР за общински съветници.

Освен него пред НДК с гражданите се срещнаха и поговориха кандидатите за общински съветници Константин Киров, кандидат и за кмет на район „Слатина”, Светлин Колев, кандидат за районен кмет на „Триадица”, Георги Славчев, кандидат и за кмет на „Лозенец”, Анелия Парапунова, кандидат и за кмет на „Оборище”, Александър Пеновски, който ще се бори и за кметския пост в район „Подуяне”, Пламен Стоянов, кандидат за район „Красно село”, Светослав Стефанов, Цанко Донков, както и председателят на ПП МИР и водач на листата инж. Симеон Славчев.

След това от МИР се срещнаха и с жители от местността Кривата река, в градинката Сухото езеро за да поговорят за проблемите им, а именно мизерните условия в детската градина в квартала, липса на места, където възрастните хора да се събират и проблеми с инфраструктурата.

Хората сподели задоволството си от разрешения проблем с осветлението в градинката Сухото езеро, за който съдействие оказа взаимодействието между районната администрация и кандидатът за общински съветник Цанко Дойков, през администрираната от него група във Фейсбук „Район Красно село – инициативност и решения за бъдещето”

Срещите на кандидатите с гражданите на София продължават и в други райони на столицата.