fbpx
 

Пресконференция на открито | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

октомври 13, 2019

Утре, 14 октомври, понеделник, от 11.00 ч., на входа на Западен парк откъм бул. „Сливница” Политическа партия МИР ще проведе пресконференция на открито.

В събитието ще участват председателят на ПП МИР инж.Симеон Славчев и Георги Кардашев, член на Националния съвет на партията, които са кандидати за общински съветници, както и кандидатите за районни кметове на „Красна поляна”, Георги Миланов и на „Илинден” – Георги Томов, които ПП МИР подкрепя.

Темата на пресконференцията е „Бъдеще за Западен парк”.

„Западен парк е своеобразната зелена граница между двата столични района и е емблематично място за София, което, за съжаление, в момента прилича на руини. Политическа партия МИР обединява добрите идеи за бъдещето на столичните райони и затова инициирахме това събитие, за да се срещнем с гражданите в присъствието на кандидатите за кметове, които подкрепяме, и да обединим усилията си в реализирането на добрите идеи за Западен парк”. Това заяви водачът на листата на ПП МИР за общински съветници в София инж. Симеон Славчев. Той напомни за идеята си за създаване на Алея на царете в парка, където да се поставят скулптури на българските владетели. „Така Западен парк ще се превърне в място за култура и отдих за столичани и за гостите на София”, коментира още председателят на партията.

Пресконференцията има за цел да популяризира идеите, приоритетите и програмите на кандидатите за районни кметове както и да даде гласност на гражданите от региона, които ще могат да предложат свои решения.