fbpx
 

Георги Пинелов: Созопол е готов за промяна и ще бъде истинска перла в короната на родното Черноморие | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

октомври 2, 2019

Спешен одит, който да разкрие реалното финансово състояние на Созопол е основният приоритет, който си поставя кандидатът за кмет на морската община от ПП МИР Георги Пинелов.

„Знаем, че това, което ще разберем няма да ни хареса, но обещавам, че ако стана кмет ще направя публичен този одит. Хората в Созопол имат правото да знаят, защо общината е в това състояние“, коментира Пинелов.

Снощи младият политик даде официален старт на предизборната си кампания.

В залата на читалището в Стария Созопол се събраха съмишленици и симпатизанти, които се обединяват около идеята за промяна.

„Няма да е лесно, но нашата кауза е Созопол“, обяви Георги Пинелов. Тойпредстави и листата за общински съветници, с която се включва в местния вот. „Това са 17 души, които са изключително достойни хора. Те са от всяка сфера на бизнеса, а това което ни обединява е желанието за развитието на нашата община. Може да звучи като клише, на ние имаме шанса да бъдем истинската перла на родното Черноморие. Вместо това градът е неподдържан и мръсен“, обясни Пинелов.

В програмата му е залегнало и развитието на малките населени места, а селските кметове да бъдат второстепенни разпоредители на бюджета. „Обикаляме по селата и това, което виждаме е страшно“, допълни Пинелов.

Очаквайте ексклузивно интервю с един от най-младите кандидати за кмет в региона, пише gramofona.com