fbpx

Сподели

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Симеон Славчев: Столична община да стимулира ръчното производство на продукти!

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев и водач на листата за общински съветници на партията в София посети традиционното издание на Mish Mash Fest, където се презентират различни артисти и дизайнери със своите ръчно изработени неща.

Той заяви своята подкрепа към всички, които със своя ръчен труд творят и правят уникални и различни продукти, за които Столичната община трябва да предоставя повече пространства, за представяне на ръчните изработки. Лидерът на ПП МИР пое ангажимент в следващия мандат на Столичния общински съвет да предложи базарите за ръчно изработени продукти да се организират в партньорство със Столичната община. „По този начин ще се стимулира всички творци, които дават своя ръчен и безценен труд от една страна и жителите и гостите на София ще имат възможност по-често да се запознават и купуват произведените ръчно продукти от друга страна“, каза Симеон Славчев.

„Ръчно изработените продукти са уникални сами по себе си, в тях е вложена много любов, енергия, позитивизъм и творчество, което си заслужава да бъде сериозно подкрепено и стимулирано“, завърши Симеон Славчев.

Припомняме, че Славчев беше един от инициаторите в София по-често да се провеждат фермерски базари, на които да се презентират пряко от производителите био и еко продукти.

 

Остави коментар

ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ МИР © 2019 All rights reserved