fbpx

Сподели

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ПП МИР подкрепя независимия кандидат за кмет на Шумен инж. Валентин Маламов

Политическа партия МИР подкрепя независимия кандидат за кмет на Шумен инж.  Валентин Маламов, като в негово лице вижда възможност за по-широко представителство на гражданското общество в управлението на града.

„Повечето от кандидатите за общински съветници в града, които ПП МИР подкрепя не са членове на политически партии, но много от идеите им са имплементирани в ценностите и нормите, на които се базира партията ни“ заяви инж. Симеон Славчев, председател на МИР и добави, че особен интерес е предизвикал в него визията на Маламов за управлението,  а от там и за развитието на Шумен.

Валентин Маламов и кандидатите за общински съветници, подкрепени от МИР за община Шумен залагат на следните приоритети за управлението на града:

  • Гражданското общество и управлението на общината;
  • Намаляване в значителна степен цената на водата;
  • Топлофициране на града;
  • Превръщането на района в истински културен и туристически център;

„Това е същината на работата по превръщането на града и общината в едно  привлекателно за живеене място“ категоричен е Славчев и пожела на кандидата за кмет на Шумен Маламов и общинските съветници подкрепени от МИР успех на изборите, за  да се управлява Шумен от знаещи, мислещи и можещи хора.

Остави коментар

ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ МИР © 2019 All rights reserved