fbpx

Сподели

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Млади местни таланти на закриващото събитие от кампанията на МИР Ботевград

Един месец, посветен на добрите дела, вместо стандартната политическа кампания, на кандидата за кмет Иван Гавалюгов и листата на МИР Ботевград, завършва със специално закриващо събитие, на което ще присъства и председателят на ПП МИР и водач на листата в София инж.Симеон Славчев.

Концертът с участието на млади таланти от община Ботевград ще се състои на 25 октомври, петък, от 18:00 ч. в големия салон на НЧ „Христо Ботев-1884“.

„Кампанията „Добри дела вместо предизборна кампания“ приключва, но нашите добри дела ще продължават. Защото те не са започнали сега и не са просто някаква тактика. Добрите дела са в основата на нашия мироглед, на нашето разбиране за това как се прави политика. Всички хора в листата на МИР Ботевград са доказали, че са хора на почтеността, добротата и действието. Затова и посветихме кампанията на това, което най-добре показва нашата истинска същност и продължаваме да работим за почтеното и успешно управление на Ботевград.“
Това каза кандидатът за кмет на Ботевград Иван Гавалюгов пред наш репортер и покани всички граждани на общината на закриващото събитие в петък.

Впечатление прави, че в програмата на мероприятието не се открояват популярни имена. Участниците ще бъдат млади таланти в областта на сценичните изкуства от Ботевград и региона, за които изявите и практиката са необходими и стъпки към успеха.

Остави коментар

ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ МИР © 2019 All rights reserved