fbpx
 

От Плевен ще тръгне промяната в България | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

август 15, 2019

Учредиха общинска структура на ПП МИР в Плевен

В навечерието на един от най-светлите празници в християнския свят Успение Богородично, Политическа партия МИР учреди структурите си в Плевен. На учредяването присъства председателят на партията инж.Симеон Славчев, както и Димитър Илиев, член на Националния изпълнителен съвет на МИР и областен координатор на партията в Плевен.

В речта си пред присъстващите председателят на партията посочи важността на Плевен в историята на България и в предстоящата битка за местната власт на есен. „Обсадата на Плевен е най-тежката и продължителна битка в хода на Руско-турската освободителна война. Битката и победата в Плевен имат решително значение за изхода на войната и Освобождението на България. От местните избори в Плевен ще тръгне промяната на България, така както преди 141 години оттук тръгна и Освобождението на България”, беше категоричен инж.Славчев и посочи, че целта на ПП МИР е да направи пробив на местните избори в града. „Ще се борим за доверието на плевенчани с прагматична, конкретна и реалистична програма, която да реши голяма част от проблемите на града и общината. В листата на ПП МИР за общински съветници ще влязат обществено активни плевенчани и експерти във всяка секторна политика. „Убеден съм, че ПП МИР ще бъде голяма изненада на местните избори в Плевен”, каза още Славчев.

За председател на общинската структура на ПП МИР беше избрана Виолета Георгиева. Тя е родена в Плевен, омъжена с три деца. Завършила е Икономическия университет във Варна, специалност „Международни икономически отношения“ и Великотърновски университет със специалност „Маркетинг“. За членове на общинския съвет на ПП МИР в Плевен бяха избрани Димитър Илиев, Бойко Първанов, Христо Киров, Мартин Симеонов, Ивайло Зенкулов, Емил Николчев, Валери Гочев, Цветанка Панчева и Лили Тодорова.

Продължава изграждането на общинските структурите на най-младата политическа партия – ПП МИР, която си поставя за цел пробив на местните избори в голяма част от българските общини.