fbpx
 

МИР е най-младата регистрирана българска партия | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

юли 28, 2019

Политическа партия МИР официално е в правния МИР.

Благодарим на всички членове и симпатизанти на МИР, както и на всички над 4000 български граждани, които повярваха и застанаха зад МИР-ната ни кауза!

Вашето доверие ни задължава да продължим с двойно по-голяма сила и енергия да работим за Родината!

МИР не е поредната регистрирана партия в България. МИР има за цел и своя мисия да върне надеждата във всички българи, защото българският народ е избран народ и всички ние трябва да се гордем с нашата история, с нашите предци и най-вече да направим, така че с нашите дела да се гордеят нашите деца и всички бъдещи поколения.

Не случайно и Патриархът на българската литература Иван Вазов е казал: „И ний сме дали нещо на света, на вси славяни книга да четат“!

Защото България е родината на кирилицата, на която днес пишат милиони души по света.

Не случайно и сред основните цели на МИР са излизане от демографската катастрофа, подпомагане на българското семейство, възстановяване на християнските и човешките добродетели и ценности, както и морално- нравствените основи на българското общество.

Затова всички членове на МИР не само няма да забравим завета на митрополит Климент Търновски (Васил Друмев) към всеки българин, но и ежедневно ще го изпълняваме: „Да пазим Православието като очите си — това е най-висока и свещена длъжност на всеки честен българин. Защото има православие у нас, има и български народ, няма православие – няма и български народ“.

На добър час на МИР и на всички българи!

Бог напред и ние след него и нека да бъде Божията воля!!!

ПП МИР