fbpx
 

ПП МИР: Пропастта между управляващите и българите става все по-голяма | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

май 17, 2019

ПП МИР застават в подкрепа на традиционното българско семейство

 

На 8 юни в няколко български града ще се проведе Втори национален „Поход за семейството”.

Целта на събитието е утвърждаването на традиционните български семейни ценности.

В подкрепа на организаторите се обявиха от ПП МИР, като заявиха, че основните цели на събитието напълно се припокриват с политиките и принципите на партията.

„Възстановяването на ценностите и моралните устои на семейството и обществото са основна цел за нас не само като политическа партия, но и като българи и родолюбци“, каза председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

Очаква се на 8 юни в София да се съберат стотици семейства, с цветови код розово и синьо, по пример на други европейски държави, организирали сходни събития, в защита на традиционните семейни ценности.

„В това време разделно е повече от необходимо да се обединим да запазим семейството във вида, в който го познаваме, и да се противопоставим на посегателството върху българските деца чрез въвеждането на джендърско образование, джендър и ЛГБТ политики в българската образователна система” категоричен беше Симеон Славчев и добави, че „Поход за семейството” е пример за това как обществото защитава българските традиции и ценности, предавани от поколение на поколение вече толкова векове.

„Християнските ценности, правото да има семейни двойки от мъж и жена, правото децата да се отглеждат в здрава и истинска семейна среда от биологичните си родители са изконни права на всеки човек. Пропастта между управляващите и българите става все по дълбока и голяма, а разминаващите се идеологии са в основата на много от предлаганите от властта документи и закони. Това неминуемо и напълно справедливо ще изкара хората на улицата, защото никой няма право да посяга на най-ценното за човека – правото му да отглежда и възпитава децата си. Семейството е основния и най-важен градивен елемент на българското общество и всички българи и истински родолюбци ще го браним и няма да позволим на управляващите да унищожат традиционните български семейни ценности“, подчертаха още от ръководството политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие).