fbpx
 

Петиция „Против Национална стратегия за детето 2019-2030 г.” | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

април 24, 2019

Политическа партия МИР  категорично подкрепя петицията „Против Национална стратегия за детето 2019-2030 г.” и призовава всички свои членове, симпатизанти и български граждани да я подпишат.

Така предложената „Национална стратегия за детето 2019-2030 г.” грубо погазва традиционните български семейни ценности. Този текст категорично  противоречи както на международното право, така и на Конституцията Република България и е опит да се отнеме правото на българския родител да отглежда и възпитава своите деца.

Стратегията поставя под общ знаменател всички родители, а на децата се вменяват права, които не могат да управляват, защото са незрели.

Българските родите обичат  своите деца и се грижат за тях. Българските родители най-добре знаят какво е добро за техните деца и когато се разписва Национална стратегия за детето е ВАЖНО освен мнението на децата, да бъде потърсено, чуто и взето под внимание и мнението на българските родители.

Призоваваме всички български граждани да подкрепят и подпишат петицията „Против Национална стратегия за детето 2019-2030 г.”, с което да защитят традиционните български семейни ценности и да спрат опита за прокарване  на порочна политика, финансирана от неясни източници и целяща да отнеме детето от уюта на дома, в който е родено.

Подпишете петицията тук и сега:https://www.peticiq.com/